Animatie

“Reality in a Nutshell”

Wie had ooit gedacht dat een fluitende muis op een schip ooit wereldberoemd zou kunnen worden. Dit is natuurlijk te danken aan de leuke en luchtige manier waarop deze muis in de wereld werd gezet. Doormiddel van custom made karakteristieke en stylistische animaties kunnen wij ervoor zorgen dat uw concept op een unieke wijze wordt gevisualiseerd. Wie weet..., misschien wordt het wel net zo beroemd als die fluitende muis op z’n schip. 

Wij helpen de [haven]industrie vooruit! Klaar om op te vallen en zich met trots aan de buitenwereld te presenteren.

Bel mij terug

 • Logo animatie

  “Uw logo komt tot leven”

  Een goede logo animatie maakt of breekt een film. Het is daarom van groot belang dat er goed nagedacht wordt over ‘t soort logo animatie dat past bij een bedrijf/film. Wij kunnen een logo animatie voor u maken als onderdeel van een film maar uiteraard ook los voor op een website of beurs.

  Bekijk ons werk
 • Explanimation

  “Uw concept in een notendop”

  Een goed concept bedenken is heel mooi. De vraag is, hoe kan dit op een goede manier gecommuniceerd worden naar de buitenwereld toe? Een uitleg animatie is een relatief nieuwe en efficiënte methode om snel en vooral duidelijk de specificaties van een concept of product uit te leggen. Gemiddeld duurt een animatie 1 a 1,5 minuut. Ze zijn allemaal custom made en sluiten hierdoor naadloos aan op de huisstijl van een bedrijf.

  Bekijk ons werk
 • Leader animation

  “De juiste toon voor succes”

  Een leader is een intro voor een internet/televisieprogramma. Een goede leader zet een duidelijke toon. Om deze reden is het belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de vorm en de inhoud van de leader. Deze moet op alle fronten corresponderen met de vorm en inhoud van het programma waaraan zij verbonden is.

  Bekijk ons werk
Onze klanten