Film

“Camera… Lights… Sound!!…. Action!!"

De (haven) industrie is sexy, robuust en uitdagend. Het is dan ook elke keer weer een uitdaging om zoiets moois
op beeld vast te leggen. Wij gaan deze uitdaging graag voor u aan. Samen met u gaan we ervoor zorgen dat uw
bedrijf de film(s) krijgt die het verdient. 

Wij helpen de (haven)industrie vooruit! Klaar om op te vallen en zich met trots aan de buitenwereld te presenteren.

Bel mij terug

 • Bedrijfsfilm

  “We tell your story”

  Bent u ook zo gepassioneerd over uw bedrijf en wilt u het liefst dat anderen dit sentiment met u delen? Wij kunnen ervoor zorgen andere mensen begrijpen waar deze passie vandaan komt. Samen met u gaan we ervoor zorgen dat uw bedrijf de corporate film krijgt die zij verdient.

  Bekijk ons werk
 • Corporate product film

  "We brand your product"

  Heeft u het mooiste en beste product in de markt en wil u dat uw (potentiele) klanten hier snel van op de hoogte zijn. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat uw product op een informatieve doch aangrijpende manier tot z’n recht komt in een mooie pakkende Corporate Product Film.

  Bekijk ons werk
 • Product of instructie video

  “We explain your product”

  Heeft uw product specifieke eigenschappen die onmisbaar zijn voor uw sales proces? Wij kunnen deze aspecten voor u uiteenzetten in een mooie vlotte Product Film. Binnen vier minuten zijn uw (potentiele) klanten op de hoogte van de relevantie en werking van uw product.

  Bekijk ons werk
 • Evenement Registratie

  “We capture your event”

  Organiseert uw bedrijf ook van die mooie events voor klanten en werknemers. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze onvergetelijke dag ook onvergetelijk zal blijven. Deze mooie registratie films kunt u direct aanbieden aan uw werknemers en klanten.

  Bekijk ons werk
 • Internet of TV shows

  “We do product placement”

  Internet content en branded content is hot. Is uw bedrijf er klaar voor? Dan kunnen we jou product of bedrijf bekend maken aan het publiek via internet of tv. Onze formats zijn gerelateerd aan de industrie, zo kunnen we efficient en beter uw doelgroep bereiken.

 • 360-graden opnames - VR

  "We show you around"

  Wellicht dat u het kijken van een film al mooi vind, echter is het ervaren ervan nog veel beter.
  Met een speciale camera en software technieken kunnen we u en uw klanten een rondreis geven in de wereld van virtual reality.

Onze klanten