Translas Corporate Film

Translas Corporate Film

Dockview heeft een corporate film gemaakt voor Translas. Translas is Nederlands enige fabrikant van lastoortsen met ruim 50 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van producten voor het lasproces. Translas brengt haar producten onder de merknamen Translas en 4CE Force via een selectief dealernetwerk in meer dan 40 landen op de markt.

We hebben deze film gemaakt met de DJI Ronin en de FS700. Hierdoor kunnen we strakke slow motion beelden maken. Voor deze film hebben we bij de Meyer Werft in Duitsland gefilmd.

De Meyer Werft is een Duitse scheepswerf in Papenburg (Emsland), aan de Eems. Het heeft scheepswerven in Rostock en sinds medio 2014 ook in het Finse Turku. De Meyer Werft werd in 1795 opgericht en is nu in bezit van de zesde generatie van de familie Meyer. Sinds 1997 maakt Meyer Werft onderdeel uit van de Meyer Neptun Group, samen met de Neptun Werft uit Rostock. Van de twintig scheepswerven die in 1920 in Papenburg waren gevestigd is de Meyer Werft als enige overgebleven. De Meyer Werft is vooral bekend van de bouw van grotere cruiseschepen, maar ook gastankers zijn al lang een specialiteit. Hier worden de grootste schepen van de wereld gebouwd.

Bekijk hier de film.

Wij helpen de havenindustrie vooruit! klaar om op te vallen en zich met trots aan de buitenwereld te presenteren.

Bel mij terug

Onze klanten