Hello world

Hello world

Het is zover.. eindelijk!! Dockview.nl is online. Met een groep enthousiastelingen hebben we besloten om de maritieme industrie eens lekker in ’t zonnetje te gaan zetten...

Hoe gaan wij dit doen? Door de mensen daarbuiten te laten zien wat wij natuurlijk allang weten, de pracht en grootsheid van het industriële leven.

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat de technologische vooruitgang sneller gaat dan ooit. We hebben ook gemerkt dat bedrijven in de industrie erg veel moeite hebben om naast deze technologische vooruitgang de communicatieve vooruitgang door te voeren.

Dit is zonde als je bedenkt dat door de globalisatie de concurrentiepositie van deze bedrijven niet zo veilig meer is als dat ie voorheen was. Men moet dus tegenwoordig uitblinken om goed te kunnen concurreren.

Wij kunnen daarbij helpen. Ik zeg heel nadrukkelijk “helpen”. Want de mentaliteit moet er natuurlijk al een beetje in zitten. Als uw bedrijf wil investeren in communicatie kunnen we wat voor u betekenen. Tenslotte bent u als bedrijf zelf “in charge” over uw toekomst.

Wij helpen de havenindustrie vooruit! klaar om op te vallen en zich met trots aan de buitenwereld te presenteren.

Call me back

Our clients